Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 13-03-2010, 20:19   #500
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta lampki gasną chyba po 5 minutach jak się nie zamknie centralnego. Chyba, że akurat zawiedzie elektronika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podpytam podczas przeglądu, czy mnie też dotyczy akcja serwisowa.

A tutaj coś dla Ford-fan-a Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:
http://www.european-parts.net/catalo...f666e478b15237
i wersja alu:
http://www.european-parts.net/catalo...f666e478b15237
Koszt 200pln w miarę ok. Jak widać są mocowane na zaczepy.

Mnie kręci podświetlana gałka zmiany biegów i podłokietnik, bo nakładki na progi za drogie.
Nieee no, dzięki Boncio !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aleś wynalazł gadżety dla mnie fajne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy tych aluminiowych piszą, że "direct replacement", co rozumiem, jako bezpośredni czyli łatwy montaż , zamianę z dotychczasowymi , tak ?
Czyli kupuję, wciskam sobie na te czarne obudowy reflektorków i jest gites ?
Widzę też na tej stronce ramkę do grilla (140 juro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i inne stylizacyjne bajery, ale na te chromki do p/mgłowych się skuszę, tylko jak jest z tą łatwością montażu ?
Pozdro ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem