Temat: [Kuga 2008-2012] Wady pojazdu
View Single Post
Stary 14-03-2010, 19:33   #9
f_i_r_e_k
ford::average

Model: Kuga Titanium 4x4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wady kugi

Dla mnie to też jest jakiś wymysł chorej wyobraźni kolegi. Mam Kugę od maja 2009 w czarnym kolorze. Najgorszym pod względem utrzymania w czystości ale taki chciałem. To że są wycieki to potrafię jeszcze zrozumieć ale że lakier jest niedopracowany to już lekka przesada.

Cytat:
Napisał Pastoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
takitam, biorąc pod uwagę fakt, że Ford wypuszcza wszystkie modele w wersji dwukolorowej (zderzaki o ton ciemniejsze niż auto, widoczne tym bardziej, im jaśniejszy kolor, najgorzej na srebrnych), to nie zdziwi mnie nic.
I nie krytykujcie kolegi, przy odbiorze auta człowiek w mniejszym lub większym stopniu zawsze traci głowę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie jakoś nie zauważyłem żebym miał dwukolorową wersję. Zderzaki mają dokładnie taki sam kolor jak reszta nadwozia. W rodzinie mam 3 osoby posiadające Kugę i nikt też takich usterek nie zauważył.
No chyba że auto malowane było w "warstacie" u szwagra w stodole to i owszem wady mogą wystąpić. Ale nie komorze lakierniczej.
f_i_r_e_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem