Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 15-03-2010, 21:06   #505
mancat
ford::advanced

Model: Fiesta
Silnik: 1.4 PB
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe. U tego dealera było sporo (10-15 sztuk) nowych Fiest z rocznika 2009 w sprzedaży. Została jedna, ale długo trwało, zanim się sprzedały(...)
Pzdr.
Myślę, że zamówili sobie na zaś... ludzie niechętnie kupowali, bo wiedzieli, że będą promocje. Jak zobaczyli upusty to zaczęli kupować. Dealer mimo upustów na pewno na swoje wyszedł.

Cytat:
Napisał jwyszo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też rozważałem kolor hot magenta , ale żona wybrała grafit no i uważam że wybrała trafnie.
Jeśli chodzi o silnik to myślałem o 1.4 ale sprzedawca odradził mi , ze niby dużo pali , w sumie w poprzednim modelu miałem silnik 75 KM i nie było źle więc zdecydowałem się na 1,25.
I dobrze zrobiłeś ;-). Uważam, że nowa fiesta w ciemnych kolorach dobrze wygląda tylko w wersjach z projekcyjnymi światłami. Bo w wersjach z ciemnym wnętrzem reflektorów sam ich kształt po prostu zlewa się z kolorem nadwozia i auto wtedy dużo traci.

Benzynowy 1.4 mistrzem oszczędzania nie jest, ale da się uzyskać rozsądne spalanie.
mancat jest offline   Odpowiedź z Cytatem