Cytat:
|
Myślę, że zamówili sobie na zaś... ludzie niechętnie kupowali, bo wiedzieli, że będą promocje. Jak zobaczyli upusty to zaczęli kupować. Dealer mimo upustów na pewno na swoje wyszedł.
I dobrze zrobiłeś ;-). Uważam, że nowa fiesta w ciemnych kolorach dobrze wygląda tylko w wersjach z projekcyjnymi światłami. Bo w wersjach z ciemnym wnętrzem reflektorów sam ich kształt po prostu zlewa się z kolorem nadwozia i auto wtedy dużo traci.
Benzynowy 1.4 mistrzem oszczędzania nie jest, ale da się uzyskać rozsądne spalanie.
|
No ale i tak się dziwię, że aż do połowy marca te egzemplarze się uchowały, skoro jeszcze parę mies. wcześniej trzeba było po pół roku czekać nawet
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do kolorków jeszcze, to w życiu bym nie dopłacił do stylizacji reflektorów na ciemne - nie ma to jak ładny kontrast szklistosrebrnych lamp z ciemniejszym od nich lakierem, ale w końcu to kwestia gustu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hot Magenta też wg mnie jest zbyt ciemna i szkoda, że nie taka jaskrawa, jak na materiałach reklamowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i tak mi się najbardziej podoba. Zresztą z każdym rokim powinna trochę pojaśnieć (wypłowieć) na słońcu
A spalanie ? Jak się bardzo dynamicznie jeździ, to i spalanko bardzo skacze, a jak spokojnie, to i w mieście na 1,4 można poniżej średniej z cyklu mieszanego zejść
Pzdr.