Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 15-03-2010, 21:28   #508
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał mancat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że zamówili sobie na zaś... ludzie niechętnie kupowali, bo wiedzieli, że będą promocje. Jak zobaczyli upusty to zaczęli kupować. Dealer mimo upustów na pewno na swoje wyszedł.

I dobrze zrobiłeś ;-). Uważam, że nowa fiesta w ciemnych kolorach dobrze wygląda tylko w wersjach z projekcyjnymi światłami. Bo w wersjach z ciemnym wnętrzem reflektorów sam ich kształt po prostu zlewa się z kolorem nadwozia i auto wtedy dużo traci.

Benzynowy 1.4 mistrzem oszczędzania nie jest, ale da się uzyskać rozsądne spalanie.
No ale i tak się dziwię, że aż do połowy marca te egzemplarze się uchowały, skoro jeszcze parę mies. wcześniej trzeba było po pół roku czekać nawet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do kolorków jeszcze, to w życiu bym nie dopłacił do stylizacji reflektorów na ciemne - nie ma to jak ładny kontrast szklistosrebrnych lamp z ciemniejszym od nich lakierem, ale w końcu to kwestia gustu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hot Magenta też wg mnie jest zbyt ciemna i szkoda, że nie taka jaskrawa, jak na materiałach reklamowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i tak mi się najbardziej podoba. Zresztą z każdym rokim powinna trochę pojaśnieć (wypłowieć) na słońcu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A spalanie ? Jak się bardzo dynamicznie jeździ, to i spalanko bardzo skacze, a jak spokojnie, to i w mieście na 1,4 można poniżej średniej z cyklu mieszanego zejść Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.

Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 15-03-2010 o 21:31
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem