Cytat:
|
No ale i tak się dziwię, że aż do połowy marca te egzemplarze się uchowały, skoro jeszcze parę mies. wcześniej trzeba było po pół roku czekać nawet
|
Bo i parę miesięcy wcześniej były dopłaty w Niemczech, które się skończyły we wrześniu i oni wykupywali bardzo dużo Fiest, więc dealerzy chcieli chyba nadrobić pod koniec roku.
Cytat:
Co do kolorków jeszcze, to w życiu bym nie dopłacił do stylizacji reflektorów na ciemne - nie ma to jak ładny kontrast szklistosrebrnych lamp z ciemniejszym od nich lakierem, ale w końcu to kwestia gustu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hot Magenta też wg mnie jest zbyt ciemna i szkoda, że nie taka jaskrawa, jak na materiałach reklamowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i tak mi się najbardziej podoba. Zresztą z każdym rokim powinna trochę pojaśnieć (wypłowieć) na słońcu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A wiesz jakie będziesz miał reflektory, widziałeś? Bo jeśli tylko projekcyjne są chromowane to...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A te są dostępne tylko w wersjach Sport, Ghia i Titanium. Kiedy Ty odbierasz to auto?
Cytat:
A spalanie ? Jak się bardzo dynamicznie jeździ, to i spalanko bardzo skacze, a jak spokojnie, to i w mieście na 1,4 można poniżej średniej z cyklu mieszanego zejść Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
|
A jak pokazuje moja praktyka (ten sam kierowca i styl jazdy), to 1,25 (75KM) potrafi palić więcej niż 1,4 z mocą o 21KM więcej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.