Cytat:
Bo i parę miesięcy wcześniej były dopłaty w Niemczech, które się skończyły we wrześniu i oni wykupywali bardzo dużo Fiest, więc dealerzy chcieli chyba nadrobić pod koniec roku.
A wiesz jakie będziesz miał reflektory, widziałeś? Bo jeśli tylko projekcyjne są chromowane to... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A te są dostępne tylko w wersjach Sport, Ghia i Titanium. Kiedy Ty odbierasz to auto?
A jak pokazuje moja praktyka (ten sam kierowca i styl jazdy), to 1,25 (75KM) potrafi palić więcej niż 1,4 z mocą o 21KM więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Fakt, że Niemcy się rzucili na nasze salony, ale do Krakowa, Katowic i Wawy (tam, gdzie dealerzy z PGD zachomikowali chyba na to konto więcej Fiest) jakoś chyba było im za daleko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Yyyy... Takich szczegółów już nie obgadywałem z dealerem, ale no chyba zwykłe, ze "srebrnymi" lustrami w środku będą ? Co by refleksy ładne puszczały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A nie wiem dokładnie, ale jakiś Trend na osiedlu stoi moim i ma myślę, że zwykłe reflektory i wyglądają OK
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że przed Wielkanocą, ale może się zdarzyć i po
Pzdr.