Cytat:
|
Myślę, że tu nie chodzi o skąpstwo, ale o to aby wersje różniły się między sobą, również na zewnątrz samochodu.
(...)
|
No domyślam się, o co chodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiste, że droższe wersje muszą być "dobajerzone", choćby tanimi świecidełkami, żeby uzasadnić skasowanie paru tysi zł więcej od klienta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wkurza mnie tylko, że nie chcąc pakietu Platinium, bądź wersji Titanium (Ghia też ?), nie mogłem sobie np. wziąć chromowanych obudów do p/mgłowych, nawet dopłacając 200 zł, co dałoby firmie okrągły tysiąc więcej za 2 lampki, które są na pewno dużo mniej kosztowne w produkcji niż np.800 zł (koszt zwykłych, "czarnych" p/mgłowych)
Ale wiadomo - polityka promocyjno-sprzedażowa firmy jest sztywna i mało elastyczna wobec indywidualnych gustów i potrzeb klienta
pzdr.