Cytat:
Oczywiste, że droższe wersje muszą być "dobajerzone", choćby tanimi świecidełkami, żeby uzasadnić skasowanie paru tysi zł więcej od klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wkurza mnie tylko, że nie chcąc pakietu Platinium, bądź wersji Titanium (Ghia też ?), nie mogłem sobie np. wziąć chromowanych obudów do p/mgłowych, nawet dopłacając 200 zł, co dałoby firmie okrągły tysiąc więcej za 2 lampki, które są na pewno dużo mniej kosztowne w produkcji niż np.800 zł (koszt zwykłych, "czarnych" p/mgłowych) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
W Ghia też są chromy, ale nie ma dodatkowego oświetlenia diodowego w środku.
Sęk w tym, że takie tanie to one nie są w zakupie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aczkolwiek zgadzam się z Tobą, że dodatkowo by zarobili dając możliwość dokupienia tego typu dodatków do każdej wersji, zwłaszcza że jest coś takiego jak pakiet individual... Ale widocznie chodzi o to, żeby wyróżnić te droższe wersje, co w moim przypadku przełożyło się na te dodatkowe kilka tysi. Suma summarum Ford zarobił więcej niż za same tego typu dodatki.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mancat dobrze prawi, ale przy stałej prędkości do 150km/h to trochę mniej niż 8l wyjdzie. Chyba, że masz też na myśli szybkie wyprzedzanie.
Ja wybieram przyjemność z układem jezdnym Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet te 2 litry więcej to jest 89zł na 1000km trasy. W jeździe codziennej za wiele się nie oszczędzi.