Cytat:
Nawet mniej niż 8 l przy 150 km/h ? To by była rewelacja ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Na ekranie kompa to zobaczysz mniej nawet jak pokazuje doświadczenie kilku osób
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej długiej trasie nie liczyłem ręcznie ile wychodziło, a komp pokazywał ok 6,9l/100km. Czyli jakieś 7,5 było realnie. Ale były też górskie podjazdy co znacząco podnosi spalanie i... spowalnia auto do 120.
Cytat:
No ale wyprzedzić czasem też jakieś Ferrari trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zdziwiłbyś się, ale miałem już okazję wyprzedzać nową 911, ale gość tak się wlókł na prostej drodze, że nie mogłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kumple z pracy mi to później wypominali, że pirat jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maserati też miałem okazję na Słoweńskiej autostradzie, aczkolwiek to się nie liczy, bo gość musiał stanąć i płacić za przejazd, a ja miałem winietę i jechałem dalej