Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 16-03-2010, 23:43   #528
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet mniej niż 8 l przy 150 km/h ? To by była rewelacja ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na ekranie kompa to zobaczysz mniej nawet jak pokazuje doświadczenie kilku osób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej długiej trasie nie liczyłem ręcznie ile wychodziło, a komp pokazywał ok 6,9l/100km. Czyli jakieś 7,5 było realnie. Ale były też górskie podjazdy co znacząco podnosi spalanie i... spowalnia auto do 120.
Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale wyprzedzić czasem też jakieś Ferrari trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdziwiłbyś się, ale miałem już okazję wyprzedzać nową 911, ale gość tak się wlókł na prostej drodze, że nie mogłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kumple z pracy mi to później wypominali, że pirat jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maserati też miałem okazję na Słoweńskiej autostradzie, aczkolwiek to się nie liczy, bo gość musiał stanąć i płacić za przejazd, a ja miałem winietę i jechałem dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem