Cytat:
Na ekranie kompa to zobaczysz mniej nawet jak pokazuje doświadczenie kilku osób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej długiej trasie nie liczyłem ręcznie ile wychodziło, a komp pokazywał ok 6,9l/100km. Czyli jakieś 7,5 było realnie. Ale były też górskie podjazdy co znacząco podnosi spalanie i... spowalnia auto do 120.
Zdziwiłbyś się, ale miałem już okazję wyprzedzać nową 911, ale gość tak się wlókł na prostej drodze, że nie mogłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kumple z pracy mi to później wypominali, że pirat jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maserati też miałem okazję na Słoweńskiej autostradzie, aczkolwiek to się nie liczy, bo gość musiał stanąć i płacić za przejazd, a ja miałem winietę i jechałem dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Eeee, a już myślałem, że tego Porszaka wziąłeś na Vmaxie, np. przy 185 na liczniku, a on był załadowany ludźmi i bagażem na maxa i nie dał rady
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak w ogóle, to do dupy z tymi wskaźnikami - prędkościomierze zawyżają realną prędkość, a teraz jeszcze piszesz, że komp zaniża spalanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I to ma być technika XXI wieku ???!!! Proste przyrządy, a takie odchyły
Pzdr.