Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 19-03-2010, 20:45   #593
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Obydwu Wam odpowiem, że jeśli nie macie głośników, to na 100% nie macie przewodów w drzwiach, niestety. Oczywiście wiązka w środkowym słupku jest, ale tam się kończy. Nie wiem jaka jest wtyczka w słupku w tym modelu, ale w poprzednim sam zamontowałem przewody do głośników w tylnych drzwiach. Kupiłem konektory i idealnie pasowały w oryginalną wtyczkę.

@mancat 400pln jakąś straszną kwotą nie jest jeśli za wszystko z głośnikami. Wiązki w drzwiach Ci wymienią całe na nowe, choć brakuje tylko 2 kabelkówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze możesz też kupić sam głośniki.
Co do radia to się rozpisywaliśmy powyżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Automatyczne wykrywanie przewodów jest proste w realizacji, ale może nie jest zaimplementowane.

Szkoda, że na śląsku mieszkasz. Chyba, że planujesz odwiedzić centralną Polskę albo jak ja będę leciał z Katowic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Albo jedź do salonu i posłuchaj. Ja na jeździe próbnej miałem wersję niemalże taką jak kupiłem.
Pobawiłem się wyciszeniem P-T Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Generalnie, to cała scena dźwiękowa przesuwa się trochę do tyłu. Moje subiektywne odczucie, że jest większa dynamika i co oczywiste głośność. Bas też jest lepiej wyczuwalny.
Jak zdobyć VIN dekoder?

Ostatnio edytowane przez boncio ; 19-03-2010 o 20:48
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem