Temat: [Mondeo 2000-2007] Mondeo - rozstanie poczytajcie !
View Single Post
Stary 20-03-2010, 11:03   #6
gosciak
ford::beginner

Model: Mondeo MK3 kombi GHiA
Silnik: TDCI 130 KM
Rocznik: 2002
Wink Odp: Mondeo - rozstanie poczytajcie !

Cytat:
Napisał dbdrag Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to teraz niebędziesz naprawiał wtryskiwaczy tylko częsciej zawieszenieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo w B5 sypie się tak co 30-40tys,nasze kochane polskie drogi.I nielicz nato iz bedzie cię to taniej wynosic niż wtryski w fordzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,no chyba że bedzisz to robił na kiepskich zamiennikach.powodzenia z nowym nabytkiem

a tak apropo naprawy rozrusznika to troche przepłaciłes nowy to koszt 300zł
http://moto.allegro.pl/item929013337...tdci_nowy.html
No nie wiem co to rozrusznik, ja kupiłem oryginalne części a nie wyrób "metalopodobny" co do zawieszenia VW to prawda lecz wahaczy tak samo dużo jak w Mondeo, ale nie o tym był ten post, wady mechaniczne zawieszenia itp. to są proste sprawy, stuka/puka bierzesz i zmieniasz, natomiast ta cała nowoczesna elektronika i systemy paliwowe to inna bajka, dojść od ręki o co chodzi i płacić koszmarne pieniądze za kawałek złomu ...

Co do starych "klekotów" to teść ratował mnie pomiędzy serwisami Modeo pożyczając mi swojego Merca 124 z 1987 roku i przebiegiem uwaga! 1 milion 300 tys. km ! który pojedzie nawet na "gnojówce" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aż się głupio robi porównując przebiegi/awaryjność, on nawet w swoim nie zmienił rozrządu mimo że ma już zakupiony bo jeszcze na tyle nie "szeleści"
gosciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem