View Single Post
Stary 20-03-2010, 11:05   #1213
egonmonia
ford::average

Model: dch
Silnik: fgfdg
Rocznik: dfg
Domyślnie Odp: Dogrzewacz

[QUOTE=falcon226;1385581]
Cytat:
Napisał egonmonia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
piszesz Pan cos ciekawego od czasu do czasu czy tylko instrukcje ? szukajcie a znajdziecie ?JEST was tu widze co raz to więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy pomocy potrzebują a ty tylko popychanie i nabijanie postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WSTYD!

Co "wstyd"??sie pytam udzielanie porad gdzie szukac rozwiązań "instrukcji" http://hobby-elektronika.eu/schematy.html to jest wsytd!!!!co mamy sie rozwodzic i pisac kolejnie 200 postów czy borygo dobrze chłodzi dogrzewacz?bo kolega nie wie lub czytac mu sie niechce tego działu!!!!albo znów pisac dlaczego sie przegrzewa i wyłącza i.t.p!!tu jest juz wszystko napisane!!!!!!!!!!Wstyd to jest kraść!!!Kraść czyjś czas!!A potem becza tu niektórzy ze jest ponad 200 stron do czytania!!i wali mnie to ile mam postów!!!!!wkurzyłes mnie okropnie.
nie miałem tego w planach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PRZEPRASZAM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale cóz to za odp: użyj szukajki ,to już było itd itp >>> lepiej post zignorować ,nie sądzisz ?jeszcze raz przepraszam .

Ostatnio edytowane przez egonmonia ; 03-04-2016 o 20:32
egonmonia jest offline   Odpowiedź z Cytatem