[QUOTE=falcon226;1385581]
Cytat:
piszesz Pan cos ciekawego od czasu do czasu czy tylko instrukcje ? szukajcie a znajdziecie ?JEST was tu widze co raz to więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy pomocy potrzebują a ty tylko popychanie i nabijanie postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WSTYD!
Co "wstyd"??sie pytam udzielanie porad gdzie szukac rozwiązań "instrukcji" http://hobby-elektronika.eu/schematy.html to jest wsytd!!!!co mamy sie rozwodzic i pisac kolejnie 200 postów czy borygo dobrze chłodzi dogrzewacz?bo kolega nie wie lub czytac mu sie niechce tego działu!!!!albo znów pisac dlaczego sie przegrzewa i wyłącza i.t.p!!tu jest juz wszystko napisane!!!!!!!!!!Wstyd to jest kraść!!!Kraść czyjś czas!!A potem becza tu niektórzy ze jest ponad 200 stron do czytania!!i wali mnie to ile mam postów!!!!!wkurzyłes mnie okropnie.
|
nie miałem tego w planach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PRZEPRASZAM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale cóz to za odp: użyj szukajki ,to już było itd itp >>> lepiej post zignorować ,nie sądzisz ?jeszcze raz przepraszam .