View Single Post
Stary 23-03-2010, 17:00   #3
pebeel
ford::average

Model: S-Max TS/ Jeep WJ
Silnik: 2.2 TDCI/ 4,7 V8
Rocznik: 2009/ 2001
Domyślnie Odp: pokrowiec na siedzenia

Cytat:
Napisał gizor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Witam mam mały ale denerwujący problem chodzi o nóżki a na nich buciki mojej córki, która uwielbia jadąc w foteliku na tylnym siedzeniu opierać je o przednie wskutek czego tylnia cześć oparcia siedzenia pasażera wygląda jak wycieraczka. Przeglądałem oferty pokrowców na siedzenia ale po pierwsze wygladają tragicznie po drugie niewiele z nich posiada tą tylnią część na której mi najbardziej zależy i tu moje pytanie jak wy rozwiązaliście ten problem??

ps. skrócenie nóżek nie wchodzi w gre. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje dzieci też kopią, rozwiązałem ten problem zakładając folie na fotele. Ja mam względnie czyste fotele - oni mają jakiś tam wzór (na jednej jest sam, osobiście Zygzak McQueen, na drugiej Dzwoneczek) dzięki czemu nie kłócą się kto ma gdzie siedzieć i w którym foteliku. Zaczepia się toto od góry na zagłowek a od dołu ma taśmę spinająca. Dzieci jednak są sprytniejsze i tak dają radę obkopać fotel, po bokach. Jest to jednak tylko ułamek tego brudu, który generowały wcześniej.
Osłony wyglądają tak: http://allegro.pl/item955114640_oslo...a.html#gallery
pebeel jest offline   Odpowiedź z Cytatem