Temat: [Mondeo 2000-2007] Mondeo - rozstanie poczytajcie !
View Single Post
Stary 25-03-2010, 19:08   #86
gosciak
ford::beginner

Model: Mondeo MK3 kombi GHiA
Silnik: TDCI 130 KM
Rocznik: 2002
Wink Odp: Mondeo - rozstanie poczytajcie !

Cytat:
Napisał dbdrag Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jackoba1 zgadzam się z tobą wtryski DELPHI to szajs jakich mało ale jak juz napisałem zregeneruje je lub kupie nowe i powinno wystarczyc mi na 100 tys km lub na 5 lat jezdząc 20tys rocznie .pozdrawiam
niekoniecznie, poprzedni właściciel mojego byłego auta wymienił jak pisałem 4 wtryskiwacze + pompa paliwa + czyszczenie zbiornika, ja od niego auto odkupiłem i wtryskiwacze były jeszcze na gwarancji na co dostałem fakturkę jednak padły mi 3 kolejne wtryski a w serwisie nawet nie chcieli gadać zasłaniając się złą jakością paliwa, lałem tylko na stacjach flotowych najlepsze paliwa i kupa z tego, po prostu nie dopracowany jest ten układ i już. po czerwcu 2002 (lift) prawdopodobnie było lepiej, mam kolegę z mondeo 2003 r. kupiony na firmę przewalił prawie 350 tys. a na nakrętkach od układu wtryskiwaczy tylko rdza się osadziła, ani razu nie odkręcany, tankowany tylko na orlen ponieważ ma umowę flota.
Poza tym o czym nie pisałem wcześniej wymieniłem jeszcze u mojego dziada pasek wieloklinowy, rolki prowadzące bo szeleściły jak szalone, ale jak wspaniale jest wymienić pasek i zdjąć go z napinacza niech napiszą inny szczęśliwcy co to robili nie mając odpowiedniego klucza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gosciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem