Temat: [Mondeo 2000-2007] Recenzja eksploatacji
View Single Post
Stary 27-03-2010, 12:08   #223
aras77
ford::average

Model: Mondeo Ghia/Fiesta Ghia
Silnik: 2.0/1.4
Rocznik: 2001/2002
Domyślnie Odp: Recenzja eksploatacji mondeo

Piotrek no bez przesady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Benzyna nie ma aż tak małego momentu. Przy 2.0 da się przyspieszać (oczywiście bez szału) z 50 km/h na 5 biegu bez szarpania i grania zaworami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Piotr K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spróbuj zrobić taki numer benzyną to Ci zawory wypadna przez wydech , albo auto zgaśnie.
Spróbuj zrobić taki numer Twoim autkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Td wszelkiej maści da się jeździć tylko i wyłącznie gdy pracuje turbo. Bez niego katastrofa. Miałem okazję spróbować 407 1.6 HDI 110 KM. Jestem bardzo rozczarowany tym silnikiem. Przy 1000 obr./min w ogóle to to nie jedzie czego o mojej benzynie nie mogę powiedzieć.

Ostatnio edytowane przez aras77 ; 27-03-2010 o 13:14
aras77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem