Cytat:
Jakich zyroskopow ???
Kto ci takich rzeczy naopowiadal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo to nie F16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)elementem odpowiedzialnym za samopoziomowanie ksenonow poza silniczkiem krokowym (ktory jest w lampie), sa jeszcze 2 czujnik pochylenia montowane na wahaczu z przodu i z tylu auta.(...)
|
No właśnie o nie chodziło - mój spec twierdził, że działają na zasadzie żyroskopu. Ale w sumie co za różnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Podana przez Ciebie cena jest bardzo, bardzo, skromna.
|
Oczywiście nie było mowy o nowych sprzętach, ale używanych. A właściwie o dopłacie przy naprawie. Auto i tak było stuknięte z przodu na tyle, że lampy pourywały się z zaczepów. O tyle więcej miałem zapłacić w stosunku do naprawy do stanu fabrycznego.
Cytat:
|
Napisał jendrekmak
całość powinna się zamknąć w 4000 zł.
|
A jak jest z tą wymianą komputera? Faktycznie jest tak, że słabsze komputery nie obsługują czujników pochylenia i skrętu? Jak przyjrzałem się cennikowi Forda, to faktycznie tak by mogło być. Aż do 'zwykłego' Titanium za ksenony płaci się 4,5tys, natomiast od Titanium X (soczewki w standardzie) dopłaca się już tylko 1,6tys...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale czy to można wierzyć cennikom? :-)