Cytat:
|
... Podobnie wygląda to w przypadku takich aut jak VW Tiguan, Koleos oraz Nissan Q - niezależnie od koloru one są wizualnie takie proste i szare. A dodatkowo te dwa ostatnie mają nazwy niestrawne dla sporej grupy odbiorców.
Na placu pozostaje jeszcze koreańska nowość w postaci Ix 35. Kusi lepszym rozplanowaniem i opinią niskiej awaryjności wspartej na 5-o letniej gwarancji. Wnętrze ma ciekawe a sylwetkę nie banalną...
|
... tu moge cos dodac
- tiguan - kwestia gustu, mnie sie podoba - poza zasiegiem - cena,
- koleos - tak jak mowisz ze wzgledu na sama nazwe juz mi sie nie podoba, nawet nie bralem pod uwage i nie ogladalem,
- nissan - nie taki zly, fakt mniejszy, opatrzyl sie juz, ale silnik 150 KM robi wrazenie, dosc ciekawie sie zbiera, nie mam co prawda porownania bo swoja jeszcze nie mialem okazji "poszalec", ale w kolorze bialym robi wrazenie, i cenowo mozna wyjac najbogatsza wersje taniej niz Kuge
- koreanczyk - nie jezdzilem, ale ogladalem, o ile z zewnatrz mi sie podoba to juz jednak w srodku nie, plastik i jakby projektowal to ktos calekiem inny niz karoserie, zero polotu, ale to moje zdanie, no i dochodzi cena, wcale tez nie mala, a jak dobrze pamietam to za wszystko trzeba doplacici (ale moge sie mylic)
... co do Kugi, to auto powalilo mnie w dniu premiery, tak jak mowicie, nie da sie przejsc obok nie ogladajac sie, a jezdzi sie ... dla mnie fantastycznie, wczoraj zrobilem 1000 km i fakt padlem ze zmeczenia, ale do tego dochodzi wstawanie o 5 rano i rewelacyjna pogoda (jak tropikalne deszcze), chodzi mi o to ze jazda nie bylem zmeczony, a moza smialo powiedziec ze delektowalem sie, to auto caly czas zaskakuje mnie wyciszeniem wnetrza...
Cytat:
|
Sznaucer wyrosnieta miniatura.
|
to ja tez bym nie narzekal, z boki laptok, kanapki, cola i jadymy ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak wracajac do tematu, siadlem i nie uwazam zeby bylo malo miejsca, ale nie wiem co bym powiedzial po przejechaniu 300 km ...
(za niecale 2 tygodnie dam znac jak wrazenia 3 pasazerow po przejechaniu 250 km)