Cytat:
|
może by tak ustalić miejsca zbiórek (godziny ustalimy jak będzie wiadomo czy w danym punkcie się zatrzymujemy aby zabrać kolejne osoby) na A4 dla osób jadących na Zlot ... propozycja:
Proszę dopisać kto będzie w danym punkcie się "doczepiał"
- A4 Wrocław (betony zaraz po wjeździe w stronę Krakowa) - Leonzaw
- A4 Pierwszy zjazd na Opole od strony Wrocławia (chyba Dąbrowa nr 46)
- A4 Drugi Zjazd na Gliwice od strony Wrocławia (krzyżuje sie z ul Rybnicką, nr 76)
- A4 BP Katowice
- punkt docelowy (pośrednio) - Modlniczka, Parking przed LeroyMerlin oraz salonem VW/AUDI stąd też udamy się bezpośrednio w miejsce spotu z całą resztą
Oczywiście jeżeli ktoś ma inne propozycje można dopisać ... w razie czego o umówionych później godzinach będzie sie można wołać na CB
|
Taka mała pomyłka - ten zjazd na Gliwice o którym piszesz to jest 3 zjazd jadąc od Wrocławia, na drogę
78 zwaną ulicą Rybnicką. Zjazd z kierunkami na Rybnik/Gliwice.
Skoro padła taka propozycja, więc można podpiąć się pod towarzystwo, które spotyka się w Katowicach, prawdopodobnie na BP przy A4 - szczegóły tutaj
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=96118
Ja mogę zaproponować przystanek wskazany przez @Leonzaw w Gliwicach - miejsce zaraz przy zjeździe Gliwice/Rybnik DK48
http://img202.imageshack.us/img202/3530/beztytuurpk.jpg
Jadąc od Wrocławia, zjeżdżamy na zjazd kierujący na Gliwice/Rybnik na drogę 78. Dojeżdżamy do świateł i zawracamy na nich, by zaraz po prawej wjechać na parking. z tego parkingu zaraz możemy wrócić z powrotem na A4 i spotkać się z innymi dalej na parkingu w Katowicach przy BP.
GODZINA SPOTKANIA:
Trzeba by się dostosować do grupy spotykającej się w Katowicach przy BP (tj.10.00-10.20), więc godzina 9.50 będzie odpowiednia. Kilka minut i będziemy w Katowicach by dołączyć do pozostałych.
Ja będę tamtędy ruszać na Katowice, jeżeli zebrała by się większa grupka chętna do jazdy wspólnie, to możemy taki przystanek zorganizować. Dla mnie samego chyba nie ma sensu zatrzymywać samej kolumny - no chyba, że potrzebny pilot - ale na ten parking BP na prawdę trafić nie będzie problemu. Zawsze mogę się do Was dopiąć i wjechać na A4 po uprzednim sygnale na CB
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.