Cytat:
|
No tak...ale u mnie w trybie "A" nie wiem czy to podpięta cobra do CAN auta, czy też taki program w samym CAN powoduje,że po zamknięciu auta światła świecą przez chyba minutę w celu "oświetlenie sobie dorgi do garażu" jak pisze w instrukcji
Czyli jak? Da się to zakleić w mk4 czy nie?
|
ale nie wiem po co Ci tryb "A" on nic nie daje - przecież chcesz mieć cały czas odpalone światła ... najlepsze wyjście i wyglądające ok to:
- jedź do ASO i ustaw sobie skandynawy - jak dobrze pogadasz ze sprzedającym ale jak bedziesz robił przegląd zrobią Ci to za darmo - wtedy bedziesz miał odpalone światła mijania cały czas ale zgaszoną dekę, doświetlanie zakrętów itd
- włącz wieczorem światłą z "0" na "2" wtedy zapali Ci sie deska, doświetlanie zakrętów itd - ustaw sobie jasność podświetlenia deski i przycisków małym pokrętłem
- i teraz jedyne co musisz robić to wieczorem przekręcić pokrętło świateł aby reszta sie zapalała a światłą mijania masz cały czas włączone tak jak prawo nakazuje
proszę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie oszpecaj Mondka jakimiś tam taśmami na szybie