Cena ok i oponki chyba też (nie jeździłem więc pojęcia nie mam- ale to Dunlop więc .....)
Ja tam od jakiegoś czasu śmigam na Barum Bravouris 2 i te mogępolecić z czystym sumieniem - zero ząbkowania, na drodze spisują, się jak każda inna którą miałem do tej pory (min. Conti i Dunlop) - przynajmniej ja różnicy nie widzę, a za to są na prawdę ciche i nie ścierają się zbyt szybko
W zeszłym roku przetrwały podróż do Włoch z marszu po zakupie, a i ten rok też piękną i słoneczną Italię odwiedzą, więc zobaczymy po sezonie. Na razie na Barumie Brav. 2 przejechałem ok. 8tyś km.
Na zimowych Barum Polaris coś tam - trzeci sezon poleciał i też nie narzekam.
Wg mnie to dobrze jeden kolega napisał w tym wątku - cała ta oponiarksa zamaracha to pic na wodę i fotomontaż. Ale to moje zdanie i tyle (należy przy tym zwrócić uwagę na fakt, że różnice wykazywane podczas testów są minimalne, a na dodatek testy przeprowadzane w ekstremalnych warunkach - ktoś może powiedzieć, że właśnie w takich sytuacjach może wyjść ta jakość opony, ale trzeba również brać pod uwagę, że nie opony wydają się ostatnim elementem - poza człowiekiem i jego reakcją, który może mieć znaczenie w ekstremalnej sytuacji - nie mówię o hamowaniu chińszczyzny bo to osobny rozdział)
To tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.