View Single Post
Stary 01-04-2010, 22:55   #7
hct10
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCi[115KM]
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: ASO - Kołbaskowo Szczecin

To ciekawe rzeczy, ale Ja Wam powiem, ze miałem okazje odwiedzic ten salon dwukrotnie i o dwa razy za dużo. Raz pojechałem dowiedziec sie o ceny czesci [nie kupic, ale orientacyjnie po szkodzie na drodze ] to facet wielką łache odstawiał, ze mi to sprawdza. No i zapisywał same ceny na karteczce, poprosiłem go zeby pisał obok odrazu ktora to cześć bo niebede sie domyslal. To jak z ryjem nie wyskoczył, ze on nie jest od tego zeby pisac. To smignełem mu karteczke spod rąk i jak brałem długopis to mu podkładke pod mysz porysowałem niechcący, mało tam nieeksplodował, na koniec na cały glos "DZIEKUJE UPRZEJMIE" zeby kazdy słyszał, a słyszał kazdy bo nawet facet ktory ogladał Transita na drugim koncu salonu wyjzał wiec słyszec musiał. A druga okazja to podjechałem z kolega focusem na przeglad to wogole jakies problemy były bo nikt niechciał do nas podjesc i nas obsłuzyc, dopiero kolega jak sie oparł o samochod chyba fieste albo ka to podleciał ochroniaz z ryjem no i sie dopiero zainteresowali - takze obsługa klienta na żałosnym poziomie.
hct10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem