View Single Post
Stary 01-04-2010, 23:03   #13
hct10
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCi[115KM]
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Części do naszych fordzików-strefa zachodniopomorska

"Inter Cars" S.A. - www.intercars.com.pl
Marii Dąbrowskiej 34, Szczecin - 91 466 81 40

Co do nich to radziłbym uważać. Bo dwa dni temu poinformowali mnie podczas rozmowy telefonicznej, ze maja na miejscu wachacze poprzeczne do mdo. Okej fajnie bo niemogłem znalesc w całym szczecnie zeby ktos miał na miejscu. Byłem w Załomiu wiec miałem do przjechania na E.Plater niemały dystans, gdzie tak naprawde musiałem jeszcze jechac az na mierzyn wiec troche na około, ale skoro czesci są to fajnie jade uradowany. No i najmiejscu Pan jak to powiedział "pośpieszył sie i jednak ich niemaja, ze moga miec na jutro rano" ... aha mowił mi ze ma dwa rodzaje nawet, ze musze sobie przyjechac i zobaczyc także super sprawa...

Jak jeszcze miałem Opla to podjechałem do nich po czesci bo miałem rabat od mechanika - jakas tam wizytkówke mi dał i tajniej miało byc. Zamowiłem u tego za biurkiem czesci. Podchodze po wydanie czesci a tam sie okazuje, ze połowy niema (f.powietrza, swiec takie jak miałem miec). No to wziełem to co było i ide do faceta i mowie, ze chcem pieniazki skoro niema pozostałych. To debil sie ze mną kłucił ze beda na jutro i mam czekac. Jak juz wyjełem telefon z reki ze dzwonie po policje to łaskawie oddał kase.

Szczerze nie polecam, chyba ze ktos naprawde cos potrzebuje pilnie to niech jedzie. A jeszcze jedno, ludzie maja straszne problemy z parkowaniem tam, kazdy na kazdego sapie i warczy, dziwne - ale tak jest.

Obok nich jest Ford A-Z wiec po co tracic nerwy i czas mozna kupic tam albo wszedzie byle nie w Intercarsie.

Ostatnio edytowane przez hct10 ; 01-04-2010 o 23:07
hct10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem