View Single Post
Stary 02-04-2010, 19:58   #110
pawuzi
ford::beginner

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.o TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Felgi 18" Toora - czy wg Was pasują do wyglądu mondeo

Cytat:
Napisał pawel2910 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak właśnie dokładnie są to felgi Dezent F 7,5Jx18 ET 43 i o ile z tyłu jeszcze jest lekki zapas to z przodu nic szerzej nie dałoby rady jest po prostu idealnie równo z błotnikiem. Obawiam się że felga 8 cali z et45 będzie lekko wystawać z przodu, a to z kolei ładnie nie wygląda jak felga wystaje poza obrys auta.
Według opinii z kilku for powinny pasować bez najmniejszego problemu. Co niektórzy zastanawiali się nawet nad felami z ET35. Ten sam rozmiar kół co chcę kupić ma też kolega Gourmet, który zamieścił w tym temacie foty swojego mdo i wydaje mi się że jest wręcz idealnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na tył mam zamiar dać jeszcze jakiś dystansik, ale wpierw zobacze ile pozostanie szpilek po zamontowaniu samych felg.

Ostatnio edytowane przez pawuzi ; 02-04-2010 o 20:05
pawuzi jest offline   Odpowiedź z Cytatem