Cytat:
no przecież auto jak odpalasz na popych to pchasz na luzie wrzucasz bieg i puszczasz sprzęgło. Na biegu auta nigdy nie popchasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A dla mnie to ta sytuacja z zalaniem silnika jest nieprawdopodobna aż ....no ale aż sam jestem ciekaw jak to się skończy
Co ty taki nerwowy ... ja tylko powiedziałem jak głęboka kałuża by musiała by być .... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
co sie tak uczepiles tego ze na biegu auta nie popchasz. wydaje mi sie ze kolega wie jak sie rusza na pych. a swoja droga auto normalnie z wrzuconym biegiem i bez sprzegla pojedzie na rozruchu az zapali. jak mu kola dęba staja to nie brak iskry - nawet jakby jej nie dostal kola by sie krecily az pchajacy stracil by sile.
jesli probowales ruszyc na pych i po puszczeniu sprzegla kola stanely w miejscu to mysle ze mozna sie z silnikiem pozegnac bo remont moze nie byc oplacalny..