Temat: [Kuga 2008-2012] Wady pojazdu
View Single Post
Stary 04-04-2010, 21:17   #51
andyvip
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 1,6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Wady kugi

Cytat:
Napisał b@rth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a widzisz ... to ja dodam
ad 1. fokusem nie nalezy hamowac bo sie tarcze grzeja i mozna poparzyc palce (doswiadczenia wlasne) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ad 7. bylo nie kupowac skory Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

zauwazylem tez ze nie warto odbierac auta z salonu... moj sie pobrudzil zanim zdazylem dojechac do domu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ty gadasz bzdury. Hamulce jeżeli są za słabe to serwis powinien je wymieniać dotąd aż im zabraknie w fabryce bo to jest wada, a niby dlaczego ja mam dopłacać do brembo. (po to żeby następni kupcy już nigdy nie mieli z tym problemu)
Może wymień sobie za swoją kase jeszcze pare rzeczy po co na gwarancji, ja jak wymienie to na inna markę auta bo to jest żżenada.
andyvip jest offline   Odpowiedź z Cytatem