Cytat:
gdzie wyczytales ze napisalem ze masz doplacac do brembo?
gdzie napisalem ze masz wymienic cos za swoja kase ... ?
piszesz o hamulcach... ja moje pierwsze hamowanie "na ostro" w kudze przyplacilem palpitacja serca... ale dlatego ze bylem przyzwyczajony do tego jak hamowal fokus... teraz przynajmniej wiem jak to jest w aucie calkowicie innym, ciezszym...
czepiac sie mozesz do hamulcow jezeli napisane jest ze droga hamowania to 36 m, a Twoja hamuje w 46 m, samo stwierdzenie ze ma slabe hamulce skwitowalem jak widziales, mozna powiedziec tak o kazdym aucie, tak samo ze kiepsko przyspiesza i co wtedy? mam jezdzic do serwisu na wymiane silnika?
poprzyj to jakims konkretem, faktem ktory mozna zmierzyc to pogadamy...
a przy okazji, zyjemy w wolnym kraju ... tak slyszalem podobno, dla mnie mozesz nawet furmanka jezdzic ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Coś ci sie pomyliło bo nie chodziło mi o droge hamowania bo to z instrukcji wynika i prawda widziałem i kupiłem to mój problem. Chodziło mi o to że w serwisie stwierdzili ze przypalilem klocki i tarcze dlatego mi strasznie piszcza, stwierdzilem ze serwis powinien mi je wymienic na gwarancji nie ze wzgledu na zuzycie (bo to nie podlega gwarancji) ale ze wzgledu na zle dobrane tarcze oraz klocki do tego autka zeby w koncu poprawili to dla innych ludzi.
Nie chodzilo mi o ciebie tylko TAKITAM napisal ze jak kupil auto to wymienil hamulce na bardziej wydajne ja nie zamierzam dokladac ani grosza.
Złożyłem pismo w FORD POLSKA i zobaczymy - nie odpuszcze.
A ten przycisk FORD POWER to jak ktoregos dnia wezme mlotka to go wyje...bie w kosmos i bedzie zapalal za 1 razem.
Chyba przychyle sie do zdania mojego wspolnika ze to auto to kupa a nie kuga. Załuje że go kupiłem i nie moge sie doczekac konca leasingu. Nigdy nie kupie zadnego OPLA FORDA FIATA.