Ja bym obstawiał, że to nie jest wina ciężaru soczewek, jeśli już wcześniej miałeś objawy braku reakcji poziomowania.
Mi w ubiegłym roku wysiadło samo poziomowanie. Kabel od tylnego czujnika obciązenia przerwał się, ale w taki sposób, że izolacja była cała, tylko w środku miedziane druciki popękały. Jak łączył, to poziomowanie działało ok, jak nieprzewodzil prądu, soczewki opadały na sam dół, drogę oświatlały mi na 3m przd autem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ty masz inne objawy, ale są tam 3 kable (takie cienkie, że szkoda gadać), może Tobie nie łączy inny niż u mnie, odpowiedzialny za coś innego. Ja przeciąłem wszystkie w miejscu zagięcia i je przedłużyłem przewodem o "normalnym" przekroju. Oczywiście jest jeszcze do sprawdzenia przedni czujnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powidzenia!!
PS Ja ciągle czekam na potwierdzenie od gościa z allegro czy mocowanie soczewek od Audii pasuje do Mondeo, jeśli będzie ok, też zabieram się za przeróbkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.