Cytat:
|
andyvip ja ci radze ty juz zadnego auta nie kupuj tylko rower
tak ta kuge krytykujecie, ze az sie w brzuchu przewraca
nic dziwnego, ze jak ktos to poczyta to tego auta nie kupi
jest takze powiedzenie, ze na forach siedza ludzie, ktorzy wszystko krytykuja
hamulce zle to moze ktos powinien nauczyc sie hamowac skoro inni nie narzekaja a to inne male problemiki urastajace do ogromnego problemu
ktos kupil forda i sie zawiodl ale takze ktos kupil toyote i tez sie zawiodl wystarczy poczytac o aurisie jakie ma wady a co qasqhai nie ma wad? to sie tylko tak wydaje, ze to auto jest beee a inne super
w pogoni za klientem firmy dokladaja bajery do samochodow czesto niedopracowane
wiadomo, ze takie auto po kilku latach bedzie poprawione..zadna firma nie wypuszcza idealnego
polacy to tylko nauczeni sa marudzic i krytykowac wszystko
sa serwisy, mozecie auto reklamowac, sprzedac zawsze jest wyjscie
dlaczego na wielu portalach samochod oceniany jest pozytywnie przez uzytkownikow? wiele zalezy od uzytkowania wedle powiedzenia jak dbasz tak masz
kuga nie jest bez wad ale inne auta tez nie bo mialem okazje jezdzic roznymi markami
wiecej optymizmu
|
Hahahaa
Mialem w swoim zyciu chyba ze 12 samochodow od malucha do audi a6 (w swojej firmie mam ich 9 i przejechalem pare milionow kilometrow) wiec wiem co pisze i nie chodzi mi o krytyke dla krytyki bo taka mam nature.
Staram sie byc konsekwentny w tym co pisze i zawsze podaje przyklady, nie pisze ze rura wydechowa mi sie nie podoba, pisze o wadach i niedorobkach panow z forda po to zeby jak przeczytaja to poprawili. Powiem wiecej napisalem do ford polska (moze przeczytaja a moze nie - ale zadaje sobie jakis trod rowniez dla was uzytkownikow ).
Piszesz zebym sie nauczyl hamowac to moze powiedz na czym twoja nauka hamowania polegala.
Moze oprocz forda niczym lepszym nie jezdziles.
Wady kugi trzeba pietnowac a za dobre rzeczy chwalic.
Zeby nie bylo tak smutno to powiem ze kuga wg mnie (oczywiscie to moje zdanie ktore mam prawo wypowiadac) ma pare zalet takich jak np.
1.Podoba mi sie zestrojenie zawieszenia
2.Podoba mi sie wyglad
3.Swietne rozwiazanie tylnie klapy (rowniez to ze sie otwiera wysoko nie zawadzam glowa bo outlander ma klape po otwarciu ktorej zawadza sie glowa)
4.Dosyc dobre materialy we wnetrzu
5.W miare precyzyjny uklad kierowniczy.