heh... nie moge nie uczestniczyc w tym watku...
Podobnie jak przedmowca, uzywam drugiego forda, oba jako auto sluzbowe, czyli dosc znacznie eksploatowane...
pierwszym byl focus, a teraz kuga
co mozna powiedziec na temat kugi... w znaczeniu pozytywnym, hmm (bedzie jednak lekkie odniesienie do focusa)
po pierwsze primo - to bezapelacyjny wyglad i to powie kazdy z uzytkownikow, to auto ma cos w sobie i tego sie nie da podwazyc...
po drugie primo - wlasnosci jezdne, podobnie jak focus i to tez nie jest zadna tajemnica, auto prowadzi sie swietnie, mimo ze dopiero zaczynam kuga jezdzic to sie czuje, focus jezdzil jak po szynach i identyczne wrazenia mam z jazdy kuga, mysle ze bedzie nawet lepiej bo dochodzi do tego naped 4x4, poza tym mimo ze auto nie jest wieksze (dluzsze), ja mam poczucie wiekszego bezpieczenstwa...
po trzecie primo - opony 235 i kola 17" - na nasze drogi rewelacja, przy tym zawieszeniu (twardszym niz focus) te kola na dziurwaych naszych drogach i koleinach to cos pieknego, jak dla mnie bomba
z pozytywow to ja dodam wyciszenie - kabina pod tym wzgledem bije focusa na leb, jest co najmniej dobrze...
i jak dla mnie... brak "wodotryskow" czyli rozplanowanie wszystkiego tam gdzie powinno byc i normalny wyglad konsoli - ja nie lubie udziwnien typu nowa deska mazdy 6
w miare dalszego uzytkowania bede uzupelnial liste
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-------------------------
przypomlo mi sie ... niby nic ... a jednak, podswietlenie podloza z lusterek, pomyslane ciekawie, nie ma opcji wdepniecia w g... jak jest ciemno ...