Mnie kosztowało sprzęgło luka 350zł a wymieniłem sam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo w renomowanym serwisie forda wołali 350 za robote, inni to rożnie nawet 600 mówili tłumacząc że trzeba klime rozłączać i cuda a wcale nie trzeba no to rozumiesz naciągaczy no więc ja oszczedziłem i łatwo wyliczyć ile powinno to kosztować,jeśli chodzi o to czemu cieżko pracuje to powiem tak po zdemontowaniu łożyska ktore pracuje na takiej tuleji z twożywa lub jakiegoś teflonu było zapieczone smarem oraz pyłem ze ścierającej się tarczy oraz łapa która pcha łożysko także ciężkawo pracowała, wszystko ładnie wyczyściłem posmarowałem na nowo, po złożeniu przeżyłem szok bo noga była przyzwyczajona do starej pracy sprzęgła a tu nagle działa jak by wspomagania dostało tak leciutko i swobodnie pracuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myślę że u ciebie będzie ten sam ból tylko bardziej bo lamie półksiężyc, mam nadzieje że dałem Ci do myślenia więc dobrze przemyśl zanim dasz jakiemuś majstrowi naciągaczowi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro