Temat: [Mondeo 2000-2007] Miejsce na gaśnice.
View Single Post
Stary 06-04-2010, 22:03   #34
MĄKA
ford::advanced

Imię: Tomaszek
Model: FORD S-MAX Tytanium SONY PREMIUM
Silnik: 2.0 TDCI 140KM/ 163 mapa by m.soszka
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Miejsce na gaśnice.

Cytat:
Napisał Scaglietti Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w kombi, w bagażniku, w schowku po lewej stronie mieści się gaśnica i apteczka.
to nie jest tak do końca 100% prawda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w moim kombiaczku po lewej stronie nie mam tej półeczki na apteczke i gasnice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam tam zabudowe navi Denso ale bez miejsca na te elementy (widziałem wersje z Denso i miały w bagazniku zabudowe z miejscem na apt. i gaś.) jest tylko mały plastykowy schowek w miejscu gdzie montowana jest zmieniara. Po dłulższym rozkminianiu cóż począć z majtającą się po bagażniku gaśnicą wymyśliłem że przykręcę ją( na oryginalnym wieszaku )z boku tej zbudowy, pasuje idealnie, czs montażu ok.20min lub jak kto woli jeden browarek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MĄKA jest offline   Odpowiedź z Cytatem