Cytat:
Tutaj raczej bym obarczał układ sterowania klimą i specyficzną pogodę. Miałem to samo i strasznie mnie denerwowało, że przy 16 stopniach na dworze idzie się ugotować w aucie (w kurtce co prawda), a sprężarka włączała się i wyłączała co jakiś czas. Założę się, że jak zrobi się dużo cieplej, to będzie wszystko ok. Sprawdź przy najbliższej okazji jak będzie słońce i mniej niż 20 stopni, czy nie będzie podobnie. Ustawienie na min pomaga, bo chłodzi, ale fakt słabo dość, jakby pół mocy.
A jak ustawisz temperaturę klimy na 20 stopni, a na zewnątrz jest 16-18 to układ będzie grzał o te kilka stopni - tak miałem. Nie wiem tylko czemu czujnik wewnątrz nie rozpoznaje, że jest cieplej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Wystarczy zdjąć kurtkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym bardziej, jak jest jeszcze z tych zimowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już zupełny hardcore widziałem tej zimy nagminnie w komunikacji miejskiej - w autobusie ogrzewanie włączone na maxa, tłok i gorąco, jak jasna cholera, a i tak prawie wszyscy w czapkach, szalikach i zapięci pod samą brodę. I tak przez całą drogę
Pzdr.