Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 07-04-2010, 13:59   #706
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał mancat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam manualną klimę. Sprężarka też włącza się i wyłącza, ale to normalne, to jest sposób na zmniejszenie zużycia paliwa. Po prostu włącza się, gdy jest potrzeba. Problem póki co zniknął... Zobaczę jak będzie przy wyższych temperaturach..
Problem zniknął, bo jest chłodniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przynajmniej u mnie. Przy wyższych temperaturach będzie dobrze, problem jest z okresem przejściowym.

Cytat:
Napisał mancat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale skoro na zewnątrz jest mniej niż wewnątrz to chyba logiczne, że będzie chciał dogrzać...?
Nie do końca logiczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., zwłaszcza z EATC. Bo jeśli na zewnątrz jest 16 stopni, nastawiasz temperaturę załóżmy 20 stopni, a jest w środku auta ponad 20, bo słońce mocno nagrzało, to układ powinien chłodzić, czyli chociaż nawiewać nieogrzane powietrze z zewnątrz, a tak nie robił. Po coś czujnik temperatury i nasłonecznienia jest zamontowany.

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wystarczy zdjąć kurtkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym bardziej, jak jest jeszcze z tych zimowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już zupełny hardcore widziałem tej zimy nagminnie w komunikacji miejskiej - w autobusie ogrzewanie włączone na maxa, tłok i gorąco, jak jasna cholera, a i tak prawie wszyscy w czapkach, szalikach i zapięci pod samą brodę. I tak przez całą drogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
Zimową to ja schowałem dawno do szafy, to była typowo wiosenna kurtka. Chciałem być twardy i myślałem, że klima da radę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja generalnie odwrotnie jak Ci opisani przez Ciebie ludzie się ubieram, bo przecież w aucie jest ciepło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do nich, to później tacy wypoceni z autobusu na zimno idą i chorują. Pominę zapach...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nawet nie mam możliwości używania komunikacji jadąc do/z pracy.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem