Cytat:
|
Ja mam manualną klimę. Sprężarka też włącza się i wyłącza, ale to normalne, to jest sposób na zmniejszenie zużycia paliwa. Po prostu włącza się, gdy jest potrzeba. Problem póki co zniknął... Zobaczę jak będzie przy wyższych temperaturach..
|
Problem zniknął, bo jest chłodniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przynajmniej u mnie. Przy wyższych temperaturach będzie dobrze, problem jest z okresem przejściowym.
Cytat:
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale skoro na zewnątrz jest mniej niż wewnątrz to chyba logiczne, że będzie chciał dogrzać...?
|
Nie do końca logiczne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., zwłaszcza z EATC. Bo jeśli na zewnątrz jest 16 stopni, nastawiasz temperaturę załóżmy 20 stopni, a jest w środku auta ponad 20, bo słońce mocno nagrzało, to układ powinien chłodzić, czyli chociaż nawiewać nieogrzane powietrze z zewnątrz, a tak nie robił. Po coś czujnik temperatury i nasłonecznienia jest zamontowany.
Cytat:
Wystarczy zdjąć kurtkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym bardziej, jak jest jeszcze z tych zimowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już zupełny hardcore widziałem tej zimy nagminnie w komunikacji miejskiej - w autobusie ogrzewanie włączone na maxa, tłok i gorąco, jak jasna cholera, a i tak prawie wszyscy w czapkach, szalikach i zapięci pod samą brodę. I tak przez całą drogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
|
Zimową to ja schowałem dawno do szafy, to była typowo wiosenna kurtka. Chciałem być twardy i myślałem, że klima da radę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja generalnie odwrotnie jak Ci opisani przez Ciebie ludzie się ubieram, bo przecież w aucie jest ciepło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do nich, to później tacy wypoceni z autobusu na zimno idą i chorują. Pominę zapach...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nawet nie mam możliwości używania komunikacji jadąc do/z pracy.