Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 07-04-2010, 19:06   #708
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Zimową to ja schowałem dawno do szafy, to była typowo wiosenna kurtka. Chciałem być twardy i myślałem, że klima da radę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja generalnie odwrotnie jak Ci opisani przez Ciebie ludzie się ubieram, bo przecież w aucie jest ciepło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do nich, to później tacy wypoceni z autobusu na zimno idą i chorują. Pominę zapach...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nawet nie mam możliwości używania komunikacji jadąc do/z pracy.
Mi tam w pojazdach zwykle za gorąco jest, więc tylko przy ostrych mrozach w kurtce jadę, dlatego uśmiecham się lekceważąco, jak czytam w wyposażeniu opcjonalnym "podgrzewane fotele" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wolałbym coś odwrotnego - schładzane fotele (a przynajmniej oparcia), bo w upały sporo potu niestety wsiąka w fotel, jak się wsiądzie do rozgrzanego na słońcu auta, a klima potrzebuje dłuższą chwilę by schłodzić gorące plastiki i tapicerkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem