Cytat:
No 6,15, jeżeli nie z komputera, tylko wyliczone - rzeczywiste, to nie jest źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w specyfikacji od dealera jeszcze bak 45 l dla obu typów widnieje - stare jakieś materiały z netu klientom wciskają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
PS. Widzę, że aż na stopkę to wpłynęło, bo zmiana na 7,1 jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wyliczone, a stopka się ruszyła, bo to w sumie najniższe spalanie jakie miałem. W ogóle polecam ten portal. Bardzo sprytna sprawa. Nie wiem jak jest w autocentrum, ale tu można wprowadzić spalanie, jego koszty (w dowolnie wybranej walucie), określić w jakich warunkach jazdy, dopisać dane pochodzące z komputera. Można wpisywać wszelkie inne koszty naprawy, zakupy związane z autem, ubezpieczenie itp. Jest narzędzie podliczające wszelkie koszty i sporządzające analizę wybranych wydatków w wyniku podając koszt jednego kilometra. itd itp :-)
Dane o baku wziąłem z katalogu i instrukcji.
Cytat:
|
hej
dzisiaj stojąc w korku mijałe mnie fiesta z napisem "fiesta" na tylnej klapie po lewej stronie.
Ja natomiast mam znaczek po prawej... (...)Od czego to zależy ?
Siedzę dłuższą chwile na necie i tak z ciekawości wpisałem sobie vin, na jakiejś stronie wyszło mi coś takiego:
Zaległe akcje serwisowe. Dopilnuj, by zostały zrealizowane.
9S277 - FIESTA 2008.75 - DAYTIME RUNNING LAMPS.
to jest ta akcja serwisowa która poruszaliście w temacie ? coś tam o funkcji follow me home ? I czy ktoś może wie od kiedy ta akcja serwisowa obowiązuje ? Jestem ciekawy ponieważ byłem jakoś ostatnio w aso i nic mi o tym nie wspominali.
|
To jest ta akcja, u mnie pojawiła się usterka objawiająca się włączaniem tylko przednich świateł przy wyłączonym zapłonie (funkcja follow me home). Jak zwał tak zwał, ważne że po wymianie jakiegoś przewodu w ramach tej akcji problem zniknął.
Wydaje mi się, że aso czeka z naprawą w ramach akcji do chwili wystąpienia usterki lub do przeglądu. Nie jest to usterka zagrażająca życiu więc nie muszą powiadamiać.
Co do napisu to też nie wiem po której stronie mam... może auto było klepnięte i ktoś po malowaniu przykleił napis po swojemu?