ja mam u siebie 195/55/15 na przodzie a z tylu 205/55/15
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jezeli chodzi o przyczepnosc to nie brakuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co do spalania to jeszcze nie sprawdzilem roznicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pewnie jest ale auto wyglada duuzo lepiej niz na mniejszym kole. na zime mam 165/70/13 i z wlasnego doswiadczenia mowie ze przyczepnosci jest mniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale zima zadne sniegi nie byly mi straszne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba ze sie podwozie wieszalo, ale to juz inna para kaloszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.