Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 08-04-2010, 14:44   #714
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ech, zostawić sobie 1,6 czy jednak na 1,4 zmienić ??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znowu o 2-4 tygodnie odbiór by się przesunął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wszystko przez to niepoważnie długie czekanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żenada !!!
Dostałby człek autko najdalej po tygodniu (zamiast czekać minimum 2 miesiące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i nie mógłby już nic zmienić, a tak to myśli, pyta, czyta, kombinuje i potem mózg się od tego lasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty nie myśl, tylko kupuj jak chcesz. Bo jeszcze coś doczytasz i się rozmyślisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz sobie na pytanie ile procentowo będziesz jeździł po mieście, a ile w trasie. Czy chcesz się ścigać w mieście, czy wystarczy Ci dynamiczna i tylko trochę wolniejsza jazda.
Ale czemu aż 2 miesiące? Ja w najgorszym okresie czekałem 7 tygodni z czego 3 to transport i nasza biurokracja. Choć chyba nie mogłem zmienić silnika, fakt.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem