Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie
Polecam p. Waldka z Ul. Świętopełka (Tobruk) - wjazd przez bramę za PKSem i naprzeciwko. Polecił mi go sklep z częsciami forda i sie nie zawiodlem. Wszystko wytlumaczył i zrobil mi zawieszenie tylne ( tuleje wahaczy, ktore od niedawna mozna wymieniac zamiast kupowania całych wahaczy jak sugerowalo ASO - 35 za 1 tulejkę zamiast 380 zl to sie chyba oplaca co? - oraz amorki) za bardzo przystepną cenę.
Przy okazji innej sprawy w ASO ten sam doradca patrząc na podwozie jak mu przypomnialem jakie wydatki przedtem mi zasugerował bąknął tylko pod nosem ze piekna robota, heh.
Pan Waldek zajmuje sie od dawna fordami i nie tylko, i po całej sprawie uslyszalem od innych znajomych ze jezdza do niego ze swoimi autkami od dawna. namiary pewnie znajdziecie w moto kwartalniku online, jak nie to moge podać zainteresowanym. Polecam!
ASO bemo przy rondzie hakena - Odradzam !- jest temu poświecony juz specjalny topik na tym forum ;-> polecam lekturę.
Fordservice na Mierzynie - u p. Artura - jako nie mialem ksiazki Mondeo sam naprawiam a musialem wymienic zniszczony panel środkowy wymienili za 100 zl
- w fordfachu za to samo chcieli 200 - to tak dla porownania. ( teraz bym sam to zrobil w godzinkę). Polecam!
Do tej pory piszczy mi alternator przy włączeniu ogrzewania szyb i klimy (mniej) - w fordfachu na bieszczadzkiej wymienili jedno łożysko - jakoby bylo zepsute - ale w innych dwoch warsztatach byli zdziwieni czemu nie wymienili dwóch łożysk od razu - skoro to podwojna robota jak coś sie przytrafi - i tak nic nie pomogło tak btw ( o co nie mam pretensji - bo moze cos z elektryką w nim i musze oddac go po prostu do diagnostyki).
Ostatnio edytowane przez Cubano ; 09-04-2010 o 19:34
|