Cytat:
bierz 1.6 bo to bardzo przyjemny silniczek i palić dużo nie pali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jeśli chodzi o dynamikę to różnica między 1.4 a 1.6 jest ogromna...
|
Wiem, wiem, Caligator
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Twoje doświadczenia z tym silnikiem w TEJ Fieście są nadzwyczaj interesujące.
Wręcz w porównaniu z innymi pojemnościami tych Fiest wydaje się, jakby to ten silnik był najoszczędniejszy, mimo że o największej pojemności
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prawdę mówiąc, jeszcze w lutym nie było w necie zbyt wielu chętnych do sprzedaży Fiest w ogóle (chyba że źle szukałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), a już tym bardziej dot. diesli, a teraz pojawiło się ich sporo, więc zacząłem się poważniej im przyglądać.
Z drugiej strony ogłoszenia bezpośrednio z Niemiec proponują jakieś horendalne ceny, często wyższe niż w naszych salonach, a w dodatku z 10 -30 tys.km przebiegu
Oczywiście często te ceny są do negocjacji, ale pułapy wyjściowe są szokujące
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a przecież więcej jak 10 % chyba nikt nie opuści...
Z kolei VAT-u od nich nie odliczę, bo firmy nie posiadam.
No i jeszcze trzeba się pałować z wyprawą do raichu, cłem, akcyzą, przerejestrowaniem z zachodnich blach, co wcale nie musi być takie proste...
W sumie udało mi się wytargować dość fajny upust (blisko 6 %), więc trochę by mi go było szkoda, no to na razie czekam na te 1,6
Pzdr.