Temat: [Mondeo 2000-2007] Jakie koła i opony
View Single Post
Stary 10-04-2010, 09:00   #63
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Jakie koła i opny MK3

Cytat:
Napisał Bien11 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
8 cali, et 35 czyli wysunales felge o 3.655 cm na zewnatrz i 0,155 cm do wewnatrz auta w stosunku do standardu 6,5 et 52.5.
Dobrze ze opona waska bo by dopiero tarlo. Swoja droga 8 cali i 205 musi ciekawie wygladac
owszem całkiem fajnie się to zgrało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wcześniej miałem na tych felgach opony 225/45 i nic nie ocierało, dlatego pisałem wyżej o konieczności zmiany sprężyn *tym bardziej, że ost padły mi same z siebie na przodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

A co do opon które kolega wrzucił z allegro... nawet się nie zastanawiaj, jeśli jesteś w stanie tyle wydać to jak najbardziej polecam, latałem szwagra i kumpla autkami na tych oponkach i stwierdzam, że rewelacja, dobrze trzymają się w zakrętach, super odprowadzają wodę, i nie ścierają się tak szybko, dobra droga hamowania co awaryjnie sam testowałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a teraz wrzuciłem Toyki rodzicom do ich autka

Ostatnio edytowane przez maestro06 ; 10-04-2010 o 09:05
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem