Temat: [Galaxy 2000-2006] Diagnostyka VAG
View Single Post
Stary 13-04-2010, 20:50   #464
Marcus171
ford::average

Model: Galaxy
Silnik: 1.9 TDI 90KM
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Diagnostyka VAG

Cytat:
Napisał Grzenio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to dlaczego com2?
Z całym szacunkiem ale piszesz bzdury - nie wążne jaki port byle zgodny z programem i kompem (od 1 do 4).
Przecież problem polega na braku połaczenia z niektórymi modułami a nie w komunikacji z autem.

A tak na marginesie to nie zapomniał kolega włączyć zapłonu?
Aby koledze pomóc należałoby coś więcej napisać - jaki problem, w którym momencie, komunikat błędu, jaki kabel i jaki program, itp.
Oczywiście ze z reguły nie ma to znaczenia ale jakbyś trochę poczytał to byś wiedział że producenci programów zalecają com 2 bo jest najbardziej kompatybilny, chociaż nikt nikomu nie broni używać od 1 do 4
PS: to nie są bzdury poczytaj trochę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dwoje19 - Co wy wszyscy z tymi bzdurami jeśli podłączysz interfejs pod inny niż wcześniej usb to po pierwsze musisz jeszcze raz zainstalować urządzenie ( ok zainstaluje się samo) ale musisz znów odpowiednio skonfigurować urządzenie ( oczywiście nie każde to zależy ja musiałem trochę rzeczy poprzestawiać inaczej nie komunikował się z autem)

I proszę nie piszcie mi znów że bzdury skoro ja to tak musiałem zrobić żeby mój kabelek zadziałał i jeśli podepnę kabelek do innego gniazda to znów trzeba zrobić konfiga. Taki jest mój interfejs dlatego podpowiadam.

Ostatnio edytowane przez Marcus171 ; 13-04-2010 o 20:58
Marcus171 jest offline   Odpowiedź z Cytatem