Koledzy,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
muszę pochwalić się, że po wielu bojach, udało mi się zaktualizować soft w moim Denso. Próbowałem wypalać na CD RW - DVD RW różnych producentów za pomocą Nero i nic.
Wreszcie wypaliłem z prędkością 1x, za pomocą programu ImgBurn na DVD -R firmy Verbatim.
I poszło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielkie podziękowania dla kolegi MDMcapital za pomoc i soft
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oraz dla kolegi Siteman za chęć pomocy.
Teraz mogę już myśleć o nowych mapach do Jaga
PS.
Po wykonaniu aktualizacji softu każde naciśnięcie jakiegokolwiek przycisku w Denso jest sygnalizowane sygnałem dźwiękowym „bip” .
Czy można to jakoś wyłączyć?
Pamiętam kilka razy w wątku pojawiała się sprawa zapamiętywania kolorów w Denso (a w zasadzie braku takiej możliwości).
Czy ktoś z was wie jak można je zapamiętać?