Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 14-04-2010, 09:30   #723
caligator
ford::average

Model: Fiesta
Silnik: 1.6 120KM
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No z tymi ściągaczami zachodnich autek trzeba bardzo uważać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co dokładnie miałeś na myśli z tym, że diesle tego nie umożliwiają ?
Czyli, że jak w dieslu wrzucasz piątkę powiedzmy "już" przy 90-100 km/h, to jazda nie staje się oszczędniejsza niż na czwórce (w myśl głównej zasady ekonomicznej jazdy: "jak najniższa prędkość na jak najwyższym biegu)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
PS.
Glucosum, napisz proszę przy okazji, bo ciekaw jestem dla porównania z benz., jakie miałeś spalanie chwilowe oraz hałas na autostradzie przy np. 150-160 km/h oraz przy Vmax, o ile oczywiście próbowałeś już Vmaxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki !
diesel z teorii jest chyba oszczędniejszy... ale w 1.6 możesz jechać na 5 już od 50km/h i tu jest chyba różnicaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... chyba że auto jest zawalone... ostatnio miałem tak zawalone auto i przy wrzuceniu 5 biegu przy prędkości 80-90km/h na pełnym gazie wogóle nie przyspieszałem...

P.S. nie wiem czy widzieliście ale na stronie mountune w uk są dostępne kolejne modyfikacje do mk7Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za około 1800funtów mamy 7.0sec w 0-100 km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez caligator ; 14-04-2010 o 09:32
caligator jest offline   Odpowiedź z Cytatem