Po pierwsze dziękuje za zainteresowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiadając tak ogólnie, to oczywiście nie chce mercedesa z niego robić, ale przeczytałem tu dużo wątków na ten właśnie temat i zawsze doradzaliście oryginalne cześci, tzn amorki, sprężynki to można sobie jakie sie chce kupić, ale jesli chodzi np. o tuleje wahacza to tylko oryginał.. bo ponoć guma twardsza, dużo więcej wytrzyma..
No to jeszcze sie zastanowie jak zrobie a tym czasem..
.... gdzie kupowaliście? (jeśli ktoś z krk) - ewentualnie w internecie. A i jak ktoś z krk to warsztacik, bo ja mam swojego mechanika ale po za tym że mnie zawsze pierwszego obsługuje i specjalnie nie okrada, to myśle że jest kiepski ;p
I jakie marki ( zamienniki ) można polecić, na w miarę dobre.
Delphi widziałem nie za drogie są, dobre?
Aha, i odpowiadając jeszcze na pytanie kolegi z początku, co sie dzieje z autkiem. No to już od dawna sie zanosila wymiana amorków z przodu.. Po pierwsze, buja przodem po przejechaniu nie równości poprzecznej, albo jak sobie wyjdziesz z auta i pobujasz przodem... Dwa, faktycznie siedzi nisko przód. Trzy przy przyspieszaniu szarpie kierownicą - tulejki wahacza podejżewam, ostatnio to mi jeszcze coś skrzypiało - pewnie sprężyna albo jakaś guma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. a ceny tulejek wahacza podałem oczywiście oryginalnych, wątpie żeby oryginalne kupił ktoś za 40 czy 50 zł komplet ?!