Cytat:
diesel z teorii jest chyba oszczędniejszy... ale w 1.6 możesz jechać na 5 już od 50km/h i tu jest chyba różnica Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... chyba że auto jest zawalone... ostatnio miałem tak zawalone auto i przy wrzuceniu 5 biegu przy prędkości 80-90km/h na pełnym gazie wogóle nie przyspieszałem...
P.S. nie wiem czy widzieliście ale na stronie mountune w uk są dostępne kolejne modyfikacje do mk7 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za około 1800funtów mamy 7.0sec w 0-100 km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No, już myślałem, że wszyscy gdzieś wyjechali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym bardziej dzięki za odp., Keligejter
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A z tym 5 biegiem, to się zgadza - na tym właśnie polega elastyczność silnika, ale znając szczegóły Twego spalania w 1,6 benzynie
ciekaw jestem bardzo dla porównania, jakie spalanie ma Glucosum w swym 1,6 dieslu przy górnych prędkościach, powiedzmy przy autostradowej 150 km/h i przy official Vmax = 175, bo tak wielu wychwala oszczędność diesli, a jakoś trudno znaleźć dane przy takich prędkościach. No i przy okazji, jaki jest wówczas komfort jazdy (hałas + wibracje), bo podejrzewam, że u Ciebie, Caligator, jest jednak wyraźnie ciszej i mniej drgająco na wysokich prędkościach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Glucosum, napisz choć w skrócie, proszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.