jest dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wczorajszej grzebaninie parę wątpliwości zostało rozwianych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
aparat jest od fiesty 1.1, aczkolwiek to chyba nie przeszkadza bo zakupiłem nowy palec i autko przemówiło, tylko jest problem z tym, że na wybojach spada kopułka, ale tym już dzisiaj będę się zajmował. Mam już patenty na dodatkowe zabezpieczenia i na modyfikacje starych klipsów także powinno hasać prawidłowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JoeMix - prawidłowy aparat do mnie ma czarną kopułkę mocowaną śrubami do aparatu - również BOSHa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystkiego dowiadywałem się w sklepie z częściami