Temat: [Fiesta 1983-1989] 1.6 xr2 - nie odpala :(
View Single Post
Stary 15-04-2010, 12:25   #8
1nf1n1t3
ford::amateur

Model: Ford Fiesta xr2
Silnik: 1.6
Rocznik: 1985
Domyślnie Odp: 1.6 xr2 - nie odpala :(

Cytat:
Napisał JoeMix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://allegro.pl/item986300134_ford...zaplonowy.html ?? Zapodaj zdjęcia tego co masz,,,
jest dobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po wczorajszej grzebaninie parę wątpliwości zostało rozwianych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
aparat jest od fiesty 1.1, aczkolwiek to chyba nie przeszkadza bo zakupiłem nowy palec i autko przemówiło, tylko jest problem z tym, że na wybojach spada kopułka, ale tym już dzisiaj będę się zajmował. Mam już patenty na dodatkowe zabezpieczenia i na modyfikacje starych klipsów także powinno hasać prawidłowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

JoeMix - prawidłowy aparat do mnie ma czarną kopułkę mocowaną śrubami do aparatu - również BOSHa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystkiego dowiadywałem się w sklepie z częściami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.