Cytat:
|
No nareszcie ktoś wyjaśnił. Chodzi więc o KASĘ.
Tak myślałem ale przez szacunek nawet o tom nie próbowałem wspominać.
|
Żałość i litość...to jedyne co we mnie wzbudzają Twoje poglądy...
Uważasz, że masz jedyną i słuszną wizję tego jak wyrażać żal...to jeszcze pół biedy...wymuszanie na innych zgody z Twoimi poglądami jednakże to już przesada.
Jakiej rozmowy merytorycznej wymagasz w wątku który ma taki tytuł :"
III coroczny spot kwietniowy w Krakowie (nie taka nowa tradycja) "?
Rozmawiamy tu o spocie, o czymże by innym? Pytasz czy na FCP są wyłącznie tacy co chcą jechać... oczywiście, że nie i znajdziesz o tym informację w wątkach z listą osób na przedspot i sam spot.
Oczywistym jest, że jeżeli ktoś podjął decyzję by nie jechać, to reszta ją szanuje.
Nie znajdziesz nawet jednego postu, który by świadczył o jakichkolwiek naciskach, szykanach itp.itd wobec osób, które zrezygnowały od tych, którzy jadą!!! Oczywiście za wyjątkiem takich jak Ty, którzy na siłę, próbują umoralniać innych...sam jesteś sobie winny.
Poza tym, jeżeli ktoś podjął decyzję o nie jechaniu, to
oczywistym jest, że TEN wątek, raczej już go nie interesuje i pytanie o to czy uczestniczą w nim jedynie osoby, które chcą jechać jest...no, co najmniej naiwne...
Podchwyciłeś jedynie temat "kasy". Świadczy to o tym, że
zupełnie nie rozumiesz istoty funkcjonowania SPOŁECZNOŚCI jaką jest FCP.
Wielu z Nas, poznało i zaprzyjaźniło się właśnie tutaj, a chwile wzniosłe zarówno radosne jak i trudne lepiej spędzać w gronie przyjaciół, choć jak dla mnie ludzie z FCP stanowią krąg dużo bliższy.
Istotą bycia człowiekiem jest nie tylko zaduma ale także współżycie z innymi ludźmi i jako tak rozumiana wspólnota, oprócz spotkania we własnym gronie chcemy uczcić pamięć ofiar katastrofy.
To źle?!?!?!