Jestem po kolejnym starciu wygranym przez immo i bezpiecznik 29c
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To co zauważyłem to to że wiązki po stronie kierowcy są dobre (brałem je pod uwagę przez spawanie progów).
Zauważyłem że wskaźnik paliwa poszedł do góry i jak przekręce kluczyk to sobie pulsuje od Ful do połowy baku ;/
Przy podłączeniu bezpiecznika 29 wskazówka spada całkowicie na sam dół poniżej białej kreski. W dalszym ciągu swieci sie ciągłym światłem lewy kierunkowskaz i szumi w baku.
Tak więc jak ktoś ma pomysły jak załatwić sprawę z bezpiecznikiem 29 to będę niezmiernie wdzięczny.
Oczywiście w dalszym ciągu nie wiem immo nie dycha, po zmostkowaniu przekaźnika R13 rozrusznik kręci ale nic pozatym. Jak ktoś wie jak go dalej rozgryźć i uruchomić to poprosiłbym o wskazówki na PW
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. Zauważyłem że akumulator przez noc się rozładował dość znacząco