View Single Post
Stary 17-04-2010, 23:00   #20
tjxawier(igłaxr3i)
ford::amateur

Domyślnie Odp: prostowanie alufelg gdzie? Szczecin

Cytat:
Napisał hct10 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czesc wszystkim. Ja po wakacjach musiałem prostowac felge po dziurecze na ekspresówce i wielu mechaników i wiele osob mowią o HTL,ze moze i wyprostuja ale robią to na "wariata" szybko, zeby tylko nastpenego obsłuzyc!

Ja oddałem felge takiemu panu pod "estakadą" na gdańskiej zaraz w pobliżu bazy Poczty Polskiej. Pod wiadkutem w prawo i chyba w lewo i po lewej warsztat.Na wprost chyba juz wjazd na baze pocztowa.Gosciu ma taki mały warsztacik zajmuje sie metlami kolorowymi i innymi dziwactwami, dodatkowo prostuje felgi. Niebyłem przekonany jak zobaczyłem ten warsztacik bo z samochodowym to on wspołnego nic miał.

Odebrałem felge na drugi dzien i elegancko. W zakladzie wulkanizacyjnym, az sie niemogli nadziwic ze tak pieknie wyprostowana. Facet niestety nie sciaga opony z felgi wiec trzeba zrobic to we własnym zakresie. Ceny do dogagania sie, niepamietam ile wział chyba 60-70zł

moge sie dozucic do tego postu,gdyz tez dałem owemu panu felgi do prostowania i zrobił to nadzwyczaj dobrze wiec moge go polecic,

ps, hardymetal zdecydujcie sie gdzie wozic towar do was na swierczewska czy południowa.
tjxawier(igłaxr3i) jest offline   Odpowiedź z Cytatem